Alla inlägg den 25 juli 2008

Av Hanna A - 25 juli 2008 12:09

Men i morgon har vi lovat barnen mysfrukost på balkongen, då får maken baka scones och så struntar vi i yoghurt och flingor som faktiskt är lite tråkigt att äta. Då blir det nygräddat bröd och te (inte till barnen dock) och juice. Kanske kokt ägg också. Oj jag längtar redan. 


Nu ska jag ut igen, var bara inne en sväng för att kolla hur det gick för mina kompisar och syrran som nu gått i mål. Ena kompisen kom 7:a! Jättebra! Och en annan kom 20:e. Sen minns jag inte de andras placeringar, det var lite längre ner i resultatlistan. Men ändå! Vilken bragd! Jag tänker på min syster som fick sitt andra barn i slutet av januari, som börjar träna lite sporadiskt under senvåren för att för några veckor sen få panik och ångest över att hon inte började träna mer tidigare! Och ändå klarar hon att springa fem dagar i sträck - relativt otränad! Och hon slår flera av våra kompisar som tränat betydligt mer! Jag är imponerad!

Av Hanna A - 25 juli 2008 10:28

Mina kompisar springer sista etappen på femdagars idag! I Sälen. Jag hade faktiskt velat springa jag också. Fast jag vet att jag är för dåligt tränad för det.  Hade aldrig orkat fem dagar i sträck.


Men jag har sprungit många femdagars när jag var yngre och herregud vad roligt det var! Hela grejen med tävlingar och allt roligt runt omkring och sist men inte minst, det stora stora discot på fredagkvällen! 


Nu ska nog inte mina kompisar gå på disco, de har redan egna killar! (Och så kanske de är lite för vuxna för det också...) :-)

Av Hanna A - 25 juli 2008 08:46

Det var länge sen vi åt frukost ute men idag skulle vi kanske passa på? Balkongen är härlig att sitta på om det inte är för kallt. Den ligger i väster och är alltså i skugga nu på fm. Men det är ju inte särskilt kallt ute!


På em är det för varmt att sitta där uppe och vi har bara ett parasoll och det måste vi ha nere, vi måste skaffa ett till snart så att vi kan utnyttja balkongen även soliga dagar! För bära upp parasoll och fot, det gör vi inte. Bara i teorin... Fast nu har vi iof två fötter, då funkar det kanske att langa upp parasollet, om en står på balkongen och tar emot det? Får nog testa det senare idag. Det var det där med teorin ja! I-landsproblem har jag gott om...


Nähä, nu måste det bli frukost och sen dra på sig fulkläder och gå ut och gissa vad?! Just det, måla. Fy vad tråkigt... 

Av Hanna A - 25 juli 2008 08:05

Idag är det fredag, solen skiner från en klarblå himmel, det är redan varmt inne... Det är också sista vardagen på min semester, sen är det bara lördag och söndag och så börjar jag jobba på måndag. Usch. På ett sätt känns det bra, men jag hade gärna varit ledig. Maken och barnen är lediga tre veckor till. Jag jobbar två veckor nu och har sen min fjärde vecka och då ska vi till Öland och det ska bli härligt!


Idag är det målning som gäller. Ni anar inte hur mycket jag längtar tills vi är klara med det! Jag ska för övrigt till jobbet på måndag och vila upp mig från all målning  tihi! 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards