Alla inlägg den 3 augusti 2008

Av Hanna A - 3 augusti 2008 13:05

men det är fullt med stora fluffiga vita moln på himlen. Jag körde inte igång några lakan idag utan vanliga kläder som bara är att hänga upp. Jag drar ut pinnarna i torkskåpet och hänger upp tvätten där och så torkar det på några timmar. Kör alltså inte igång torkskåpet. Tänker lite på miljön!


Jag har hängt upp de grå veporna tillsammans med de vita och flyttat de gröna in i hörnet, där det tidigare bara var tomt. Är inte helt nöjd med val av färg och form, men jag tycker det är svårt med gardiner. Just nu har jag dem mest för att dämpa ljudet lite. Får se om jag kan med att ta en bild och visa så småningom :-)  (ni kanske tycker att jag har hemsk smak! hihi)

  

Av Hanna A - 3 augusti 2008 12:20

Oj vad jag sitter och slappar! Jag har surfat runt och spanat in bloggar och hemsidor och nu känner jag mig väldigt sugen på att sätta igång och måla!


Men så kommer solen och då tänker jag att jag kanske skulle passa på att köra igång en maskin med tvätt...? Kanske dags att byta sängkläder? Men i s f vill jag vara säker på att det ska vara soligt resten av dagen, så jag får torrt lakanen ute, orkar inte vika dem snyggt för att hänga upp dem i torkskåpet...


Nä... det är för mycket mörka moln runt omkring för att få torrt lakan ute, det blåser inte tillräckligt heller och hålla på och springa in och ut med lakan känner jag inte för! (Och torktumla finns inte på kartan!)


Ska gå och botanisera i tvättkorgen, sen blir det till att damma av fönsterbänkarna (varför kommer alla flygfän in och lägger sig där??) 

Av Hanna A - 3 augusti 2008 10:58

De grå gardinveporna jag köpte igår gick inte alls ihop med mina gröna. Det såg grådassigt ut! Och jag som trodde att det skulle bli jättebra. Nu har jag grönt och vitt och det funkar jättebra, om än lite ljust och intetsägande.


Men de grå går fetbort!! Får se om jag har något annat fönster att hänga dem i, annars får jag lämna tillbaka dem i veckan.


Tillbaka på ruta Gå. 

Av Hanna A - 3 augusti 2008 09:26

God morgon! Jag har sovit gott i natt, men drömt mycket som alltid. I natt drömde jag att min lilla Mac gick sönder, rent fysiskt alltså! Den sprack och knäcktes framför tangentbordet! Jag kom ihåg drömmen när jag såg datorn och blev så lättad över att det bara var en dröm! 


Idag är det mulet här och det har redan kommit ett par skurar, nyss var det mörkt ute och regnet vräkte ner. Det kanske är dags att ta det som ett tecken och hålla sig inne och städa och tvätta lite idag?


(IEMS har öppet idag! Och jag åkte ju inte förbi där igår efs vi aldrig blev klara på Allum. Marimekko tyg och burkar idag kanske??!!)


Men först är det frukost, jag håller på att hungra ihjäl! 

Av Hanna A - 3 augusti 2008 00:44

I min besvikelse över att ha köpt fel ramlängder glömde jag helt bort att P fixat min bild med tallskogen.



Jag gillar den! Fast det beror nog mest på att jag älskar tallar! Skogen finns på norra Öland och i sommar har jag tänkt ta mig en löptur där!


 

Av Hanna A - 3 augusti 2008 00:10

Jag var ute och gick en stund tidigare ikväll. Kändes bra, testade att springa lite intervaller också men blev trött rätt fort... Precis innan jag kom hem kom regnet, först som små diffusa droppar men precis när jag var utanför huset började det regna på riktigt, bra tajming. Det känns skönt att jag har rört på mig!


Väl hemma tog jag en dusch och sen fick jag sätta mig vid dukat bord och blev serverad flygande Jacob. Jättegott som vanligt!


Sen har vi suttit i soffan maken och jag. Började titta på en film, men den var så hemsk så jag fick plocka fram datorn och surfa runt lite. Har hållt på med lite grejer, som förhoppningsvis ska bli ett projekt... Återkommer nog om det så småningom.


En annan grej jag skulle återkomma om var ju bilder från min shopping. Det har jag helt glömt bort. Eller snarare skjutit upp... som vanligt... Men jag måste ju ha något att göra i morgon också *s*


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards