Alla inlägg under september 2008

Av Hanna A - 12 september 2008 22:40

Jag är såå trött nu! Dels är jag nervös inför tävlingen i morgon och det har jag varit i ett par dagar nu! Och det suger musten ur mig!

Och dels så är det lite orosmoment på jobbet just nu som också suger...


Vad gör man om man är missnöjd med sin närmsta chef och tycker att denne har svårt att ta till sig information och konstruktiv kritik (väldigt snäll kritik) ska jag gå till min närma chef och framföra att jag inte är nöjd med hans sätt att behandla folk eller ska jag gå till chefen ovanför honom? Jag tycker ju det känns mest renhårigt att gå direkt till min chef och säga vad jag tycker, men risken är att han blir ännu värre... Det är så svårt! Han är väldigt speciell och vi har en rätt så speciell situation på jobbet...

Svårt att förklara och jag vill inte gå in på några detaljer här.


Gaaah! Svårt.  

Men nu släpper jag jobbet och koncentrerar mig på morgondagen. Jag hittar inte min kompass. Hur i hela friden har jag tänkt orientera utan kompass?

Får låna Lottas helt enkelt. Eller utgå från att det är enkel orientering.


Sängen ropar på mig!

God natt och sov gott!

Och tänk gärna på mig i morgon! Starten går kl 11.00 Och jag går i mål vid ... 15-rycket?!  

Av Hanna A - 12 september 2008 20:51

  

Jag laddar för fullt inför morgondagens tävling, Femmans Multisportrace!

Och just nu känner jag mig rätt lugn, men så har jag inte packat och förberett mina kläder ännu... 

Men jag har varit grymt nervös idag! När jag gick från jobbet kände jag mig till och med illamående. Men det ska bli så kul! Jag ser verkligen fram emot det!


Det är en dum tid på året att anordna en sådan tävling, halva Sveriges befolkning är eller har varit förkylda, tack vare skolstart och annat...

Både min lagkompis och jag har varit dunderförkylda, och några av våra medtävlande har varit och är fortfarande krassliga.


Nu ska jag ta tag i förberedelserna, min man tittar på någon konstig film som började precis (varför har han inte samma bra filmsmak som jag har?!)


Träningskläderna som jag köpte passade bra och verkar snabba, så vi kan bli farliga i morgon *skratt*  : ) 

Av Hanna A - 12 september 2008 19:05


Tack Medresenärskan för den fina utmärkelsen! Jag blev jätteglad!


 




Och jag i min tur vill ge den till följande bloggvänner!


 ·  Agge

 ·  Maskot

 ·  Mikan

 ·  Mofs

 ·  Scrollan

 ·  Supermamman

 ·  Trollpackan



Här kommer reglerna, som är på engelska:

1. The winner can put the logo on her blog.

2. Link the person you received your award from.

3. Nominate at least 7 other blogs.

4. Put links of those blogs on yours.

5. Leave a message on the blogs of the girls you’ve no

Av Hanna A - 12 september 2008 10:23

Sitter på jobbet nu och skriver. Blir en liten kortis bara!


Jag var ju hos tandläkaren i morse (varken glömde eller missade tiden!) och det gick bra! Inte skönt att laga men jag hade ju fått bedövning. Är ff bedövad i halva ansiktet.... Men det går ju över!


Det bästa av allt! Det blev inte så dyrt som jag befarade! Till och med billigare än undersökningen för två veckor sedan! Är inte det märkligt?


Jag firade det med att köpa mig en ny vindjacka (träningsjacka) och ett par löpar-tights, hoppas de passar för då ska jag ha dem i morgon på Multisport-racet! *nervös och taggad* : )


Ha en bra dag alla!


Av Hanna A - 11 september 2008 16:29

Jösses vilken dag jag har haft!
 
Och när jag kommer hem och kollar till bloggen lite snabbt möts jag av ett meddelande från Medresenärskan! Jag har fått en utmärkelse! *tjoho!*
 
Jag blev verkligen jättelgad! Så himla roligt!  : )
 
Nu hinner jag inte fixa med den för jag ska snart iväg igen - jag ska på Operan ikväll! Har blivit medbjuden av min käre kollega! : ) Ska bli så trevligt!


Vi hörs & syns!
 
*jätteglad*

Av Hanna A - 11 september 2008 06:43

Jag valde att ta lite sovmorgon idag eftersom barnen inte ska lämnas förrän skolan börjar idag, frukost hemma för deras del alltså.


Känner mig trött idag igen, men jag tror att jag är rätt nervös inför lördagens tävling. Ungefär som när jag ska ut och resa, då får jag alltid resfeber några dagar innan... Jättejobbigt!

Och idag har jag lite ärenden som måste uträttas inför lördagen och i morgon bitti ska jag till tandläkaren och laga ett hål - som dessutom är en gammal lagning... Inte kul på något sätt.


I natt drömde jag  att jag fick besök. En gammal bekant kom hem till oss för att se vårt hus och hon gick omkring med skidskor inne och gjorde en massa djupa spår i parketten, sen gick hon och tappade upp ett bad till sig själv. Och som jag skällde ut henne!!! 

Skönt att vakna och upptäcka att det bara var en dröm. 


Nähä om jag skulle hoppa in i duschen! 

Av Hanna A - 10 september 2008 22:35

Har inte riktigt varit på topp idag. Jobbet kändes lite sisådär, fick inte så mycket gjort. Och hemma ska vi bara inte prata om...


Inte en enda maskin med tvätt har jag kört igång. Orkar inte... vill inte...


Hur göra för att orka rycka upp mig? Tycker att jag tappar sugen rätt så ofta...

Är det en höstdepp eller är det energitjuvar på jobbet? Eller en kombination av bägge kanske? Jag vet inte.

Men jag skulle behöva vara ledig.

Ha ett höstlov på sisådär sex veckor. 

Av Hanna A - 10 september 2008 19:53

Det gick ju sådär med matlagningen. Som vanligt.

Jag måste lära mig att handla. Och ha framförhållning. Och planera.


Öppnade kylen, hittade en möglig ost (vad snabbt de möglar nu för tiden), en burk med gammal sallad bestående av tre körsbärstomater och ca fem små salladsblad simmande i någon grön sörja. Då stängde jag kylen. (jag slängde såklart osten och salladen - vad trodde ni!)


Kollade i lådorna. Två burkar med fiskbullar - min idé att vi skulle köpa hem, så där sugen på det idag... ölkorv, nacho-chips, krossade tomater, tortillabröd. 

Ok. Öppnade kylen igen, scannar av hyllorna, hittar blodpudding och bacon och det kan jag tänka mig att äta och det går snabbt men då vill jag ha potatisbullar till. Stängde kylen och öppnade frysen i jakt på potatisbullar men hittar inga. Vi har inga potatisbullar!!! Och utan potatisbullar blir det ingen blodpudding eller bacon heller! 

Vid det här laget var jag irriterad! Och när jag är hungrig blir jag suuur och griiiinig. Fråga min jobbarkompis, hon brukar säga Agneta, nu är det dags att äta!  : )


Risgrynsgryt (färdig i sån där korv) fick det bli till barnen i kväll. 


Själv fick jag skickat iväg maken till affären för att köpa räkcrêpes! Och frukt för det behöver vi, bland mycket annat.... Men det får vi köpa en annan gång....


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards